Opel-dealer Van Voorden sluit in Hilversum

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Deze beslissing valt ons heel erg zwaar, maar gegeven de markt en de economische omstandigheden, moeten we hiertoe overgaan”, aldus algemeen directeur Jan van de Walle. Hij benadrukt dat sinds de overname van het bedrijf begin 2013 er door werknemers alles aan is gedaan een gezonde onderneming neer te zetten. Van de Walle nam destijds het bedrijf (dat toen nog Merel heette) over van Stern. 

Geen van de veertien werknemers kan worden overgeplaatst binnen het bedrijf. Er is voor iedereen ontslag aangevraagd. Autobedrijf Van Voorden heeft ook een Opel-dealervestiging in Almere.

Verder heeft Van Voorden in Almere een Kia-dealervestiging en in Hilversum schadeherstelbedrijf Autoschade Center Hilversum. Vanuit de Kia-locatie is het bedrijf ook aangesloten bij de universele keten QRS.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opel-dealer Van Voorden sluit in Hilversum | Automotive Online

Opel-dealer Van Voorden sluit in Hilversum

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Deze beslissing valt ons heel erg zwaar, maar gegeven de markt en de economische omstandigheden, moeten we hiertoe overgaan”, aldus algemeen directeur Jan van de Walle. Hij benadrukt dat sinds de overname van het bedrijf begin 2013 er door werknemers alles aan is gedaan een gezonde onderneming neer te zetten. Van de Walle nam destijds het bedrijf (dat toen nog Merel heette) over van Stern. 

Geen van de veertien werknemers kan worden overgeplaatst binnen het bedrijf. Er is voor iedereen ontslag aangevraagd. Autobedrijf Van Voorden heeft ook een Opel-dealervestiging in Almere.

Verder heeft Van Voorden in Almere een Kia-dealervestiging en in Hilversum schadeherstelbedrijf Autoschade Center Hilversum. Vanuit de Kia-locatie is het bedrijf ook aangesloten bij de universele keten QRS.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.