Mulder sluit in Zwijndrecht, voegt Citroën toe in Sliedrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Twee van de drie medewerkers in de vestiging Zwijndrecht hebben een nieuwe aanstelling gevonden bij het bedrijf. “We merkten dat de vestigingen Dordrecht en Zwijndrecht strategisch te dicht bij elkaar lagen. Toen we de bedrijven overnamen ging het nog wel, maar gezien de economische omstandigheden van de afgelopen jaren, was het niet langer houdbaar”, zegt directeur-eigenaar Cees Mulder. 

Citroën in Sliedrecht
In Sliedrecht heeft Mulder Automotive juist uitgebreid. Hier is aan de Peugeot-dealervestiging het merk Citroën toegevoegd. Het bedrijf voert nu de merken Citroën en Peugeot in al zijn dealervestigingen (Sliedrecht, Dordrecht, Alblasserdam). Mulder: “De twee merken zijn natuurlijk familie van elkaar, dus ze vullen elkaar mooi aan.”

“Sliedrecht is voor ons, strategisch gezien, een uitstekende locatie. We hadden in 2011 onze Peugeot-vestiging volledig in de nieuwe huisstijl van Peugeot gebouwd. Het pand is nu aangepast, zodat ook het merk Citroën de juiste uitstraling heeft en we vanuit deze vestiging ook onze Citroën-klanten uit de regio Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam kunnen bedienen. Deze klanten moesten voorheen helemaal naar Dordrecht of Alblasserdam rijden”, aldus Mulder. 

Vernieuwing in Dordrecht
Mulder Automotive gaat in het voorjaar van 2015 investeren in zijn vestiging in Dordrecht. Op de huidige locatie worden de showroom en werkplaats uitgebreid.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mulder sluit in Zwijndrecht, voegt Citroën toe in Sliedrecht | Automotive Online

Mulder sluit in Zwijndrecht, voegt Citroën toe in Sliedrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Twee van de drie medewerkers in de vestiging Zwijndrecht hebben een nieuwe aanstelling gevonden bij het bedrijf. “We merkten dat de vestigingen Dordrecht en Zwijndrecht strategisch te dicht bij elkaar lagen. Toen we de bedrijven overnamen ging het nog wel, maar gezien de economische omstandigheden van de afgelopen jaren, was het niet langer houdbaar”, zegt directeur-eigenaar Cees Mulder. 

Citroën in Sliedrecht
In Sliedrecht heeft Mulder Automotive juist uitgebreid. Hier is aan de Peugeot-dealervestiging het merk Citroën toegevoegd. Het bedrijf voert nu de merken Citroën en Peugeot in al zijn dealervestigingen (Sliedrecht, Dordrecht, Alblasserdam). Mulder: “De twee merken zijn natuurlijk familie van elkaar, dus ze vullen elkaar mooi aan.”

“Sliedrecht is voor ons, strategisch gezien, een uitstekende locatie. We hadden in 2011 onze Peugeot-vestiging volledig in de nieuwe huisstijl van Peugeot gebouwd. Het pand is nu aangepast, zodat ook het merk Citroën de juiste uitstraling heeft en we vanuit deze vestiging ook onze Citroën-klanten uit de regio Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam kunnen bedienen. Deze klanten moesten voorheen helemaal naar Dordrecht of Alblasserdam rijden”, aldus Mulder. 

Vernieuwing in Dordrecht
Mulder Automotive gaat in het voorjaar van 2015 investeren in zijn vestiging in Dordrecht. Op de huidige locatie worden de showroom en werkplaats uitgebreid.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.