Belastingdienst heeft veiling Spykers afgelast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorige week werd bekend dat Spyker een schuld had bij de Belastingdienst. Daarop besloot de Belastingdienst beslag te leggen en een deel van de inboedel en auto`s te veilen, waaronder half afgebouwde auto`s en motorblokken.

Topman Victor Muller liet eind vorige week aan BNR al weten dat er alsnog betaald is. Hij baalde van het feit dat de veiling nog niet verwijderd was van de site. Vanochtend was dat echter alsnog het geval.

De Belastingdienst en het veilinghuis doen geen uitspraken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Belastingdienst heeft veiling Spykers afgelast | Automotive Online

Belastingdienst heeft veiling Spykers afgelast

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorige week werd bekend dat Spyker een schuld had bij de Belastingdienst. Daarop besloot de Belastingdienst beslag te leggen en een deel van de inboedel en auto`s te veilen, waaronder half afgebouwde auto`s en motorblokken.

Topman Victor Muller liet eind vorige week aan BNR al weten dat er alsnog betaald is. Hij baalde van het feit dat de veiling nog niet verwijderd was van de site. Vanochtend was dat echter alsnog het geval.

De Belastingdienst en het veilinghuis doen geen uitspraken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.