Richard Buijs nieuwe directeur Auto Hoogenboom

Redactie Redactie
• Laatste update:

Buijs is geen onbekende in de Pon-organisatie: hij was hiervoor directeur van MAN Dealer Noord West en eindverantwoordelijk voor acht vestigingen. Buijs moet nu het tij keren voor het verlieslatende Auto Hoogenboom.
 
Vorig jaar werd er onder leiding van de toenmalige algemeen directeur Paul Reinhard een reorganisatie doorgevoerd bij Auto Hoogenboom waarbij 44 van de circa 300 banen verdwenen. Reinhard bekleedt sinds begin dit jaar een andere functie binnen Pon. 

Richard Buijs nieuwe directeur Auto Hoogenboom | Automotive Online

Richard Buijs nieuwe directeur Auto Hoogenboom

Redactie Redactie
• Laatste update:

Buijs is geen onbekende in de Pon-organisatie: hij was hiervoor directeur van MAN Dealer Noord West en eindverantwoordelijk voor acht vestigingen. Buijs moet nu het tij keren voor het verlieslatende Auto Hoogenboom.
 
Vorig jaar werd er onder leiding van de toenmalige algemeen directeur Paul Reinhard een reorganisatie doorgevoerd bij Auto Hoogenboom waarbij 44 van de circa 300 banen verdwenen. Reinhard bekleedt sinds begin dit jaar een andere functie binnen Pon.