Van Zwienen start Citroën-activiteiten Wessel door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Zwienen neemt geen activa over van Wessel, die begin april failliet ging, en vestigt zich in het eigen pand in Zaandam. Dat pand wordt nu verbouwd voor de komst van Citroën. Er komen wel twee monteurs die bij Wessel hebben gewerkt in dienst bij Van Zwienen. 

Strategische dealer
In de afgelopen jaren is Van Zwienen hard gegroeid. Het bedrijf is een van de strategische dealers voor PSA in Noord-Holland. In de komende tijd staat er nog nieuwbouw in Alkmaar op de planning. Van Zwienen nam de vestiging in Alkmaar over van PGA Nederland. Daar wordt het bedrijf Peugeot-dealer en wil het erkend reperateur worden van Citroën.  

Van Zwienen voegde in september vorig jaar Citroën toe aan het merkgamma.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Zwienen start Citroën-activiteiten Wessel door | Automotive Online

Van Zwienen start Citroën-activiteiten Wessel door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Zwienen neemt geen activa over van Wessel, die begin april failliet ging, en vestigt zich in het eigen pand in Zaandam. Dat pand wordt nu verbouwd voor de komst van Citroën. Er komen wel twee monteurs die bij Wessel hebben gewerkt in dienst bij Van Zwienen. 

Strategische dealer
In de afgelopen jaren is Van Zwienen hard gegroeid. Het bedrijf is een van de strategische dealers voor PSA in Noord-Holland. In de komende tijd staat er nog nieuwbouw in Alkmaar op de planning. Van Zwienen nam de vestiging in Alkmaar over van PGA Nederland. Daar wordt het bedrijf Peugeot-dealer en wil het erkend reperateur worden van Citroën.  

Van Zwienen voegde in september vorig jaar Citroën toe aan het merkgamma.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.