Ook Driessen Autogroep haalt Saabs naar Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

National Electric Vehicle Sweden (NEVS), dat een doorstart realiseerde van de fabriek, hervatte in december de serieproductie van de Saab 9-3 Sport Sedan Aero. Nog dit jaar volgen zeer waarschijnlijk een sport estate, een cabriolet en de eerdergenoemde elektrische versie van de Saab 9-3.

Vooralsnog gaat het om een beperkt aantal modellen die Driessen naar Nederland haalt. De auto`s zijn zo`n zevenduizend euro goedkoper dan de auto`s die verkocht werden voor het faillissement van Saab. “We hebben een grote en trouwe schare fans van Saab in Brabant en die zijn zonder twijfel blij met dit initiatief”, vertelt Jeroen Smits, die sinds deze maand operationeel directeur is bij Driessen Autogroep.

Smits kijkt uit naar de introductie van de elektrische 9-3, die later dit jaar wordt voorzien. “Die is voor de zakelijke markt zeer interessant.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ook Driessen Autogroep haalt Saabs naar Nederland | Automotive Online

Ook Driessen Autogroep haalt Saabs naar Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

National Electric Vehicle Sweden (NEVS), dat een doorstart realiseerde van de fabriek, hervatte in december de serieproductie van de Saab 9-3 Sport Sedan Aero. Nog dit jaar volgen zeer waarschijnlijk een sport estate, een cabriolet en de eerdergenoemde elektrische versie van de Saab 9-3.

Vooralsnog gaat het om een beperkt aantal modellen die Driessen naar Nederland haalt. De auto`s zijn zo`n zevenduizend euro goedkoper dan de auto`s die verkocht werden voor het faillissement van Saab. “We hebben een grote en trouwe schare fans van Saab in Brabant en die zijn zonder twijfel blij met dit initiatief”, vertelt Jeroen Smits, die sinds deze maand operationeel directeur is bij Driessen Autogroep.

Smits kijkt uit naar de introductie van de elektrische 9-3, die later dit jaar wordt voorzien. “Die is voor de zakelijke markt zeer interessant.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.