‘Ook fraude met export tweedehands auto’s’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    Wij in de autobusiness, worden al jaren gediscrimineerd, evenals de eindgebruiker.Een auto van 10d,kost een buitenlander E.5800!!Dus alle subsidie,Bpm afschaffen.Europees geld beter besteden en niet de economie “hoog” houden met subsidie, maar ook geen valse concurrentie !

  • Eric

    Euro parlementariër? Zijn dat niet de mensen die binnenkomen, tekenen en 300 euro daggeld cashen en via de bar naar het hotel gaan? Daar is Europees geld toch ook eigenlijk niet voor bedoeld? Zie de reportage van de heer Staal…