Autobedrijf Zeeuw voegt ook Fiat toe

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zeeuw, dat in 1961 begon als Simca-dealer, voert al sinds 1982 Alfa Romeo.

Eigenaar Peter Zeeuw, een neef van Autohaag Zeeuw dga Piet Zeeuw, stelde de opening van het nieuwe pand uit in verband met de besprekingen over Fiat. “De opening van ons nieuwe pand, waarin voor alle merken voldoende ruimte is, kan nu echt gaan plaatsvinden”, stelt Zeeuw.

Dat de Fiat-merken momenteel minder goed presteren, baart hem geen zorgen. “Ik geloof heilig in de langetermijn strategie van de Fiat Groep. Daarbij zijn de merken complementair aan elkaar, dus wij zijn er erg content mee ze nu bijna allemaal te verkopen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.