Voorzitter Faldon stapt op, ‘past’ niet bij Italiaanse cultuur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Noteboom werd in 2012 aangesteld als onafhankelijk voorzitter. Hij treedt met ingang van 1 april terug. Naast zijn werkzaamheden voor Faldon is Noteboom werkzaam als interim manager, adviseur en mediator bij Visser & Visser. 

Hij schrijft in de mail dat hij tot de conclusie is gekomen dat de importeur en hij niet bij elkaar passen. “Met name het ad hoc karakter dat zowel het beleid (van de importeur, red) als de uitvoering daarvan kenmerken, botsen met mijn meer planmatige instelling.”

Marcello Fantoni, directeur bij Fiat Groep Automobiles Nederland, betreurt het besluit. “Onze verstandhouding was goed”, aldus Fantoni, die verder stelt dat het een zaak van de dealervereniging betreft.
  

Voorzitter Faldon stapt op, ‘past’ niet bij Italiaanse cultuur | Automotive Online

Voorzitter Faldon stapt op, ‘past’ niet bij Italiaanse cultuur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Noteboom werd in 2012 aangesteld als onafhankelijk voorzitter. Hij treedt met ingang van 1 april terug. Naast zijn werkzaamheden voor Faldon is Noteboom werkzaam als interim manager, adviseur en mediator bij Visser & Visser. 

Hij schrijft in de mail dat hij tot de conclusie is gekomen dat de importeur en hij niet bij elkaar passen. “Met name het ad hoc karakter dat zowel het beleid (van de importeur, red) als de uitvoering daarvan kenmerken, botsen met mijn meer planmatige instelling.”

Marcello Fantoni, directeur bij Fiat Groep Automobiles Nederland, betreurt het besluit. “Onze verstandhouding was goed”, aldus Fantoni, die verder stelt dat het een zaak van de dealervereniging betreft.