Motorhuis gaat Hyundai voeren in Den Haag (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai-importeur Greenib Car laat weten dat het de bedoeling is dat Motorhuis zowel vanuit het eigen pand als vanuit een van de panden van Vathauer Hyundai (aan de Goudlaan) gaat voeren. Het andere pand van Vathauer gaat dicht.
“Wij zijn blij dat we een sterke partij hebben weten te interesseren om Hyundai te gaan verkopen in Den Haag”, zegt woordvoerder Mike Belinfante. “Zij kunnen voortborduren op het goede werk van Vathauer, een van de oudste Hyundai-dealers van Nederland.”

Een kanttekening moet echter gemaakt worden. Volgens Michelle Vathauer klopt het dat er onderhandelingen lopen. “Maar er zijn nog geen contracten getekend.” 

Update 10 januari: Hyundai-importeur Greenib Car laat weten dat alle contracten rond zijn. Paul Heijnen en Erik van der Helm zijn door Motorhuis als salesmanagers aangesteld. “In Den Haag wonen en leven veel Hyundai-fans. Dat komt omdat Didi Vathauer sinds het eerste uur betrokken was bij de activiteiten van Hyundai. Helaas is de heer Vathauer in 2011 overleden. Wij zullen zijn favoriete automerk Hyundai met volle overgave in zijn stad vertegenwoordigen.”

Overname
Motorhuis was door de overname van Bulters eind vorig jaar al Hyundai-dealer in Oost-Nederland geworden. 

Hans Kwaad, algemeen directeur bij Hyundai-importeur Greenib Car, gaf vorig jaar al aan dat er veel interesse in Hyundai is bij grote dealers. Een goede zaak omdat Hyundai-dealers moeten kunnen blijven investeren, aldus Kwaad.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Motorhuis gaat Hyundai voeren in Den Haag (update) | Automotive Online

Motorhuis gaat Hyundai voeren in Den Haag (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai-importeur Greenib Car laat weten dat het de bedoeling is dat Motorhuis zowel vanuit het eigen pand als vanuit een van de panden van Vathauer Hyundai (aan de Goudlaan) gaat voeren. Het andere pand van Vathauer gaat dicht.
“Wij zijn blij dat we een sterke partij hebben weten te interesseren om Hyundai te gaan verkopen in Den Haag”, zegt woordvoerder Mike Belinfante. “Zij kunnen voortborduren op het goede werk van Vathauer, een van de oudste Hyundai-dealers van Nederland.”

Een kanttekening moet echter gemaakt worden. Volgens Michelle Vathauer klopt het dat er onderhandelingen lopen. “Maar er zijn nog geen contracten getekend.” 

Update 10 januari: Hyundai-importeur Greenib Car laat weten dat alle contracten rond zijn. Paul Heijnen en Erik van der Helm zijn door Motorhuis als salesmanagers aangesteld. “In Den Haag wonen en leven veel Hyundai-fans. Dat komt omdat Didi Vathauer sinds het eerste uur betrokken was bij de activiteiten van Hyundai. Helaas is de heer Vathauer in 2011 overleden. Wij zullen zijn favoriete automerk Hyundai met volle overgave in zijn stad vertegenwoordigen.”

Overname
Motorhuis was door de overname van Bulters eind vorig jaar al Hyundai-dealer in Oost-Nederland geworden. 

Hans Kwaad, algemeen directeur bij Hyundai-importeur Greenib Car, gaf vorig jaar al aan dat er veel interesse in Hyundai is bij grote dealers. Een goede zaak omdat Hyundai-dealers moeten kunnen blijven investeren, aldus Kwaad.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.