Pouw neemt deel activiteiten De Jong’s Autobedrijven over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Beide vestigingen werden begin 2011 verkocht door PGA Nederland aan De Jong`s Autobedrijven. Pouw is al vertegenwoordigd met Peugeot-dealerschappen in de regio’s Leiden, Bollenstreek, Hoofddorp en groot Amsterdam.

Van een bedrijfsovername is geen sprake, stelt Pouw. Het bedrijf neemt het dealercontract, de huurcontracten van beide panden en een aantal medewerkers over. De overige medewerkers blijven in dienst van De Jong`s Autobedrijven, dat met met zes dealervestigingen actief blijft in de Randstad. Het bedrijf voert de merken Citroën, Renault, Dacia en Fiat.

Eerder dit jaar nam Pouw al Wander Automotive over.

Door deze overnames groeit Pouw naar een totaal van 23 dealervestigingen. Eigenaar Jan Pouw heeft er nooit een geheim van gemaakt fors te willen groeien.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.