Ampera toch weer op schema

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland zijn tot nu toe bijna tweeduizend exemplaren van de elektrische auto met hulpmotor besteld. Daarmee loopt Nederland, geholpen door het nul-tarief voor de fiscale bijtelling, voorop in Europa, waar er in totaal nu zo’n zesduizend Ampera’s zijn verkocht.

Premiumrijders
Enno Fuchs, e-mobility launch director van Opel, denkt dat de totale verkoopdoelstelling van 10.000 Ampera’s voor dit jaar binnen handbereik ligt. Volgens hem zijn veel kopers afkomstig van premiummerken. Zij stappen over op de Ampera omdat ze bij de eersten willen horen die in zulke geavanceerde auto’s rijden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.