Ook BMW wil carshare programma in Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mercedes startte vorig jaar in Nederland met Car2go, een vergelijkbaar initiatief. Wanneer Drive Now naar Nederland komt is nog onbekend. BMW doet nu onderzoek naar de haalbaarheid. In het programma is ruimte voor zowel conventionele als elektrische auto`s.

Algemeen directeur van BMW Nederland Jan Christiaan Koenders liet bij de presentatie in Rotterdam weten dat BMW verwacht dat het marktaandeel van ev`s en hybrides in 2020 tussen de 5 en 15 procent bedraagt. Eind dit jaar komt de 3-serie hybride. Volgend jaar komt de elektrische i3 op de markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ook BMW wil carshare programma in Nederland | Automotive Online

Ook BMW wil carshare programma in Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mercedes startte vorig jaar in Nederland met Car2go, een vergelijkbaar initiatief. Wanneer Drive Now naar Nederland komt is nog onbekend. BMW doet nu onderzoek naar de haalbaarheid. In het programma is ruimte voor zowel conventionele als elektrische auto`s.

Algemeen directeur van BMW Nederland Jan Christiaan Koenders liet bij de presentatie in Rotterdam weten dat BMW verwacht dat het marktaandeel van ev`s en hybrides in 2020 tussen de 5 en 15 procent bedraagt. Eind dit jaar komt de 3-serie hybride. Volgend jaar komt de elektrische i3 op de markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.