BMW en Mercedes verkopen Share Now aan Stellantis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Share Now begon in 2019. (Foto: BMW)

Mercedes en BMW verkopen hun deelautodochter Share Now aan Stellantis. Dat melden beide bedrijven. Er wordt geen overnamesom gecommuniceerd. Share Now ontstond toen BMW en Mercedes hun mobiliteitsdivisies fuseerden. In Nederland had het concept 118 duizend gebruikers.

BMW en Mercedes stellen dat ze zich dankzij de verkoop kunnen richten op de ontwikkeling van de softwareplatforms voor multimediale-oplossingen (Free Now) en laadoplossingen (Charge Now). Onder de paraplu van Free Now worden ook deelauto-oplossingen aangeboden. 

Share Now wordt bij Stellantis onderdeel van Free2move, de mobiliteitsdivisie van het concern. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

BMW en Mercedes verkopen Share Now aan Stellantis | Automotive Online

BMW en Mercedes verkopen Share Now aan Stellantis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Share Now begon in 2019. (Foto: BMW)

Mercedes en BMW verkopen hun deelautodochter Share Now aan Stellantis. Dat melden beide bedrijven. Er wordt geen overnamesom gecommuniceerd. Share Now ontstond toen BMW en Mercedes hun mobiliteitsdivisies fuseerden. In Nederland had het concept 118 duizend gebruikers.

BMW en Mercedes stellen dat ze zich dankzij de verkoop kunnen richten op de ontwikkeling van de softwareplatforms voor multimediale-oplossingen (Free Now) en laadoplossingen (Charge Now). Onder de paraplu van Free Now worden ook deelauto-oplossingen aangeboden. 

Share Now wordt bij Stellantis onderdeel van Free2move, de mobiliteitsdivisie van het concern. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.