Udo moet rectificeren (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De rechtbank van Amsterdam oordeelt nu dat Hegeman “in zijn eer is aangetast door de onjuiste en onnodig grievende uitlatingen van Udo.” De voormalig Renault-dealer zou onterecht hebben suggereerd dat het gerechtshof heeft vastgesteld dat Hegeman meineed heeft gepleegd. Het enige dat Udo mag zeggen, is dat hij aangifte heeft gedaan van meineed.

Ook heeft Udo volgens de voorzieningenrechter onterecht de suggestie gewekt dat het gerechtshof Renault heeft beschuldigd welbewust een opzeggingsbrief te hebben gestuurd om Udo onder druk te zetten in de onderhandelingen met Van Kerkhof en Visscher. “Renault is in eer en goede naam aangetast”, aldus de uitspraak van de voorzieningenrechter.

“De kans is zeer groot dat we in hoger beroep gaan, omdat sommige overwegingen van de rechtbank vragen oproepen”, aldus Peter Roosendaal, de advocaat van Udo. “Zoals de opmerking dat Renault/Hegeman niet op de hoogte zou zijn van de inhoud van de onderhandelingen tussen Udo en Van Kerkhof & Visscher. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.”

Roosendaal kan verder nog geen mededelingen doen over de uitspraak. “Hij is net binnen. Ik wil eerst overleg voeren met mijn cliënt voordat ik dieper op de zaak in kan gaan.”

Advocaat Bas le Poole van Hegeman is uiteraard tevreden met de uitspraak. “Het is een helder en goed gemotiveerd vonnis.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Udo moet rectificeren (update) | Automotive Online

Udo moet rectificeren (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De rechtbank van Amsterdam oordeelt nu dat Hegeman “in zijn eer is aangetast door de onjuiste en onnodig grievende uitlatingen van Udo.” De voormalig Renault-dealer zou onterecht hebben suggereerd dat het gerechtshof heeft vastgesteld dat Hegeman meineed heeft gepleegd. Het enige dat Udo mag zeggen, is dat hij aangifte heeft gedaan van meineed.

Ook heeft Udo volgens de voorzieningenrechter onterecht de suggestie gewekt dat het gerechtshof Renault heeft beschuldigd welbewust een opzeggingsbrief te hebben gestuurd om Udo onder druk te zetten in de onderhandelingen met Van Kerkhof en Visscher. “Renault is in eer en goede naam aangetast”, aldus de uitspraak van de voorzieningenrechter.

“De kans is zeer groot dat we in hoger beroep gaan, omdat sommige overwegingen van de rechtbank vragen oproepen”, aldus Peter Roosendaal, de advocaat van Udo. “Zoals de opmerking dat Renault/Hegeman niet op de hoogte zou zijn van de inhoud van de onderhandelingen tussen Udo en Van Kerkhof & Visscher. Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.”

Roosendaal kan verder nog geen mededelingen doen over de uitspraak. “Hij is net binnen. Ik wil eerst overleg voeren met mijn cliënt voordat ik dieper op de zaak in kan gaan.”

Advocaat Bas le Poole van Hegeman is uiteraard tevreden met de uitspraak. “Het is een helder en goed gemotiveerd vonnis.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.