Marco Broere algemeen directeur Het Motorhuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broere was aanvankelijk directeur sales en Woltjer directeur service. Het Motorhuis koos enkele jaren gelden voor deze vorm van aansturing vanwege het economische klimaat en de gevolgen daarvan voor het bedrijf in die tijd. “Frans Woltjer was tijdelijk aangesteld, om samen met Broere de positie van het Motorhuis te versterken en het bedrijf weer gezond te maken”, vertelt John Kruijssen, ceo van moedermaatschappij Markeur Holding.

“In deze fase is de onderneming inmiddels beland. Onze verkopen zijn dit jaar met tussen de 40 en 50 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode van het vorig jaar. Een uitstekende basis om het bedrijf weer door een éénkoppige directie te laten aansturen.”

Wat Woltjer gaat doen, is niet bekend.

_______________________________________________________

Feliciteer Marco Broere met een bloemetje.

Marco Broere algemeen directeur Het Motorhuis | Automotive Online

Marco Broere algemeen directeur Het Motorhuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broere was aanvankelijk directeur sales en Woltjer directeur service. Het Motorhuis koos enkele jaren gelden voor deze vorm van aansturing vanwege het economische klimaat en de gevolgen daarvan voor het bedrijf in die tijd. “Frans Woltjer was tijdelijk aangesteld, om samen met Broere de positie van het Motorhuis te versterken en het bedrijf weer gezond te maken”, vertelt John Kruijssen, ceo van moedermaatschappij Markeur Holding.

“In deze fase is de onderneming inmiddels beland. Onze verkopen zijn dit jaar met tussen de 40 en 50 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode van het vorig jaar. Een uitstekende basis om het bedrijf weer door een éénkoppige directie te laten aansturen.”

Wat Woltjer gaat doen, is niet bekend.

_______________________________________________________

Feliciteer Marco Broere met een bloemetje.