Audi houdt praktijktest met elektrische A1

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • c.laheij

    bij mijn weten is de krachtbron een een-schijfs wankelmotor die op benzine met direkte inspuiting loopt en met een vast toerental gaat bijspringen van 5000tpm in zijn meest economische gebruiksgebied

  • c.laheij

    bij mijn weten is de krachtbron een een-schijfs wankelmotor die op benzine met direkte inspuiting loopt en met een vast toerental gaat bijspringen van 5000tpm in zijn meest economische gebruiksgebied