Prognose Bovag-Rai: 375 duizend auto’s in 2010

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de 2010-prognose hebben Bovag en Rai wederom de hulp ingeroepen van onderzoeksbureau RL Polk. Het bedrijf verwacht volgend jaar een voorzichtig herstel van de economie. Maar doordat de werkloosheid volgend jaar naar verwachting oploopt tot 8 procent, zal de particuliere verkoop nog niet sterk aantrekken. De lichte toename van de autoverkopen komt dan ook vooral voor rekening van de zakelijke markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Prognose Bovag-Rai: 375 duizend auto’s in 2010 | Automotive Online

Prognose Bovag-Rai: 375 duizend auto’s in 2010

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor de 2010-prognose hebben Bovag en Rai wederom de hulp ingeroepen van onderzoeksbureau RL Polk. Het bedrijf verwacht volgend jaar een voorzichtig herstel van de economie. Maar doordat de werkloosheid volgend jaar naar verwachting oploopt tot 8 procent, zal de particuliere verkoop nog niet sterk aantrekken. De lichte toename van de autoverkopen komt dan ook vooral voor rekening van de zakelijke markt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.