Mediation Ardon en Alfa Romeo gestrand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Ardon-voorzitter Jack Pruijssers is het nu aan de dealers om een beslissing te nemen. "Ik weet niet wat de volgende stap is, daar gaan de dealers over. Maar ik sluit niets uit want het gaat om een substantieel bedrag."
Pruijssers baalt van de gang van zaken. "Dit doet het merk geen goed. Het is een erfenis uit het verleden, achtergelaten door mensen die inmiddels of vertrokken zijn of gaan vertrekken." Pruijssers benadrukt dat dit de relatie met de nieuwe Alfa-directeur Jan Wouter Kleinjan niet onder druk zet. Ook Kleinjan betreurt de gang van zaken. "Het is jammer dat er geen oplossing voor het conflict is gevonden. Wij beraden ons nu ook op onze mogelijkheden en we wachten af waar de dealers mee komen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mediation Ardon en Alfa Romeo gestrand | Automotive Online

Mediation Ardon en Alfa Romeo gestrand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Ardon-voorzitter Jack Pruijssers is het nu aan de dealers om een beslissing te nemen. "Ik weet niet wat de volgende stap is, daar gaan de dealers over. Maar ik sluit niets uit want het gaat om een substantieel bedrag."
Pruijssers baalt van de gang van zaken. "Dit doet het merk geen goed. Het is een erfenis uit het verleden, achtergelaten door mensen die inmiddels of vertrokken zijn of gaan vertrekken." Pruijssers benadrukt dat dit de relatie met de nieuwe Alfa-directeur Jan Wouter Kleinjan niet onder druk zet. Ook Kleinjan betreurt de gang van zaken. "Het is jammer dat er geen oplossing voor het conflict is gevonden. Wij beraden ons nu ook op onze mogelijkheden en we wachten af waar de dealers mee komen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.