Site voorspelt nieuwe autoprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mede-eigenaar Alain Snel van Autodisk ziet grote prijsschommelingen optreden. “Vooral BMW heeft prijstechnisch enorm voordeel van de maatregelen. De voor BMW relatief hoge bpm wordt vervangen door een relatief lage CO2-heffing. Anderzijds krijgt een merk als Dacia grote prijsverhogingen voor zijn kiezen als het merk niet snel met veel schonere motoren op de markt komt.” Volgens Snel is het verder moeilijk om de restwaarde van auto’s te bepalen omdat de consumentenprijzen alle kanten op kunnen gaan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Site voorspelt nieuwe autoprijzen | Automotive Online

Site voorspelt nieuwe autoprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mede-eigenaar Alain Snel van Autodisk ziet grote prijsschommelingen optreden. “Vooral BMW heeft prijstechnisch enorm voordeel van de maatregelen. De voor BMW relatief hoge bpm wordt vervangen door een relatief lage CO2-heffing. Anderzijds krijgt een merk als Dacia grote prijsverhogingen voor zijn kiezen als het merk niet snel met veel schonere motoren op de markt komt.” Volgens Snel is het verder moeilijk om de restwaarde van auto’s te bepalen omdat de consumentenprijzen alle kanten op kunnen gaan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.