Ook Volkswagen in E85

Redactie Redactie
• Laatste update:

De FSI-motoren voor het merk zijn hier zeer geschikt voor en qua infrastructuur is bijmengen uiteraard makkelijk dan het maken van aparte pompen voor E85. Het succes van E85 in onder meer Scandinavië heeft er evenwel voor gezorgd dat Volkswagen ‘om’ is. De ontwikkeling van geschikte motoren is inmiddels in volle gang, bevestigt een woordvoerder van Pon’s Automobielhandel. “De auto’s zijn in eerste instantie bedoeld voor de Scandinavische markt, maar ik acht het zeer waarschijnlijk dat de rest van Europa op uiteindelijk volgt. Of dat ook voor Nederland geldt zou ik niet durven zeggen, maar ik acht het niet onmogelijk.” Specifieke termijnen kon de woordvoerder niet noemen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ook Volkswagen in E85 | Automotive Online

Ook Volkswagen in E85

Redactie Redactie
• Laatste update:

De FSI-motoren voor het merk zijn hier zeer geschikt voor en qua infrastructuur is bijmengen uiteraard makkelijk dan het maken van aparte pompen voor E85. Het succes van E85 in onder meer Scandinavië heeft er evenwel voor gezorgd dat Volkswagen ‘om’ is. De ontwikkeling van geschikte motoren is inmiddels in volle gang, bevestigt een woordvoerder van Pon’s Automobielhandel. “De auto’s zijn in eerste instantie bedoeld voor de Scandinavische markt, maar ik acht het zeer waarschijnlijk dat de rest van Europa op uiteindelijk volgt. Of dat ook voor Nederland geldt zou ik niet durven zeggen, maar ik acht het niet onmogelijk.” Specifieke termijnen kon de woordvoerder niet noemen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.