Athlon en Saab openen ethanol-pomp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit om te zorgen dat rijders van een Saab BioPower, die op E85 kan rijden, het spul ook kunnen tanken. Athlon biedt op zijn beurt de Saab 9-5 BioPower aan voor hetzelfde tarief als een ‘gewone’ 9-5. “Als het gaat om milieubewust rijden, wordt er te veel gepraat en te weinig concreet gedaan”, vindt Hans Blink, directeur van Athlon Car Lease. “Wij gaan dit nu doorbreken door samen met Saab een pomp te openen waar je E85 kunt tanken én door een milieubewuste auto aan te bieden tegen een aantrekkelijk leasetarief.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Athlon en Saab openen ethanol-pomp | Automotive Online

Athlon en Saab openen ethanol-pomp

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit om te zorgen dat rijders van een Saab BioPower, die op E85 kan rijden, het spul ook kunnen tanken. Athlon biedt op zijn beurt de Saab 9-5 BioPower aan voor hetzelfde tarief als een ‘gewone’ 9-5. “Als het gaat om milieubewust rijden, wordt er te veel gepraat en te weinig concreet gedaan”, vindt Hans Blink, directeur van Athlon Car Lease. “Wij gaan dit nu doorbreken door samen met Saab een pomp te openen waar je E85 kunt tanken én door een milieubewuste auto aan te bieden tegen een aantrekkelijk leasetarief.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.