Renault herstructureert schadenetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Renault heeft haar schadeherstelbedrijven in de nieuwe structuur opgedeeld in drie categorieën: 5-, 3- en 1-sterbedrijven. De grootte en de mate van participatie van de dealer bepaalt het aantal sterren. Grote dealergelieerde bedrijven krijgen dus de meeste sterren. Renault wil met haar Renault Erkend Schadebedrijf het schadeherstel via het Renault dealernetwerk stimuleren.

Renault herstructureert schadenetwerk | Automotive Online

Renault herstructureert schadenetwerk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Renault heeft haar schadeherstelbedrijven in de nieuwe structuur opgedeeld in drie categorieën: 5-, 3- en 1-sterbedrijven. De grootte en de mate van participatie van de dealer bepaalt het aantal sterren. Grote dealergelieerde bedrijven krijgen dus de meeste sterren. Renault wil met haar Renault Erkend Schadebedrijf het schadeherstel via het Renault dealernetwerk stimuleren.