Overname Van Kooy afgerond

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alle Mercedes-dealers worden zo snel mogelijk omgezet naar Stern Auto-vestigingen. Dit moet binnen een paar maanden geregeld zijn. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat 2008 voor ons een goed jaar gaat worden.”
De merken Chrysler, Jeep, Dodge en Mitsubishi worden geïntegreerd in Eagle Auto. Het merk Saab wordt vanwege de link met GM ondergebracht bij Stern 2 (Opel en Fiat) en gaat handelen onder de naam Tarna Auto. De Alfa Romeo activiteiten gaan naar Stern 5 en krijgen de naam Vireo Auto.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Overname Van Kooy afgerond | Automotive Online

Overname Van Kooy afgerond

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alle Mercedes-dealers worden zo snel mogelijk omgezet naar Stern Auto-vestigingen. Dit moet binnen een paar maanden geregeld zijn. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat 2008 voor ons een goed jaar gaat worden.”
De merken Chrysler, Jeep, Dodge en Mitsubishi worden geïntegreerd in Eagle Auto. Het merk Saab wordt vanwege de link met GM ondergebracht bij Stern 2 (Opel en Fiat) en gaat handelen onder de naam Tarna Auto. De Alfa Romeo activiteiten gaan naar Stern 5 en krijgen de naam Vireo Auto.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.