Brommobiel met leren bekleding

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Sven

    Leuke brommobielen die microcars. Kwalitatief goed en een goed alternatief voor de auto indien je kosten wilt besparen of geen auto rijbewijs hebt. Tweedehands zijn de ook vaak erg goed omdat ze veelal goed worden onderhouden. Voor [url=www.brommobielaanbod.nl]brommobiel occasions[/url] adviseer ik deze site te bekijken.