Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Autoretail omarmt de fiets

    […] van de transformatie naar mobiliteitsleverancier. Meest recente voorbeeld is Louwman Group dat recent een minderheidsbelang heeft genomen in Fietsvoordeelshop.nl. De concrete invulling van de samenwerking wordt later deze maand bekendgemaakt vertelt […]

Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken | Automotive Online

Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Autoretail omarmt de fiets

    […] van de transformatie naar mobiliteitsleverancier. Meest recente voorbeeld is Louwman Group dat recent een minderheidsbelang heeft genomen in Fietsvoordeelshop.nl. De concrete invulling van de samenwerking wordt later deze maand bekendgemaakt vertelt […]