Frits Kroymans onder fileermes Zembla in ‘Mister Ferrari’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • a.p.

  Beste Frits en Co, ik reageer maar niet nega of posi, want we kunnen wel aan de gang blijven, want het einde is nog lang niet in zicht maar ik wens jullie fijne kerstdagen en een hoopvol 2010 en ook alle ex personeelsleden van Dirk en Co

 • John Smits

  Op 25 oktober staat een andere aflevering van Zembla gepland, dus waarschijnlijk, moet het 8 november zijn (zoals in de laatste regel van het bericht vermeld).

 • Jan met de pet

  Het zal tijd worden dat FK aan de tand wordt gevoeld. Dat is hij wel verplicht aan zijn ex medewerkers die zich altijd voor de volle 100% hebben ingezet en hij totaal geen gevoel voor opbrengt voor de smerige zaakjes die hij heeft gedaan met het doorsluizen naar Citadel

 • Bijna Ex Medewerker

  Dat Frits in de fout is gegaan klopt inderdaad. Maar hij heeft dit niet alleen gedaan. Wat er bij Kroymans gebeurd is kan alleen maar met de medewerking van de raad van bestuur en al de divisiedirecteuren (import, retail, financial,parts). Zij wisten perfect wat er aan de hand was en deden vrolijk mee. Maar zij ontspringen nu mooi de dans (meestal met nog een gouden handdruk die ze zichzelf net op tijd uitgekeerd of voorzien hebben). Het enige wat overblijft zijn lege dozen en sociale drama’s. Proficiat heren (incl. Frits)!

 • Van Reeuwijk

  Als jullie zulke flinke jongens denken te zijn, reageer dan ook met naam en toenaam. Watjes

 • Bosman

  Helemaal mee eens! Stel onvolwassen kinderen zijn dat die zo reageren!