Enterprise biedt shortlease aan in Nederland

Enterprise • De contracten hebben een looptijd van een maand tot maximaal een jaar.
Kim Andriessen Kim Andriessen
Enterprise
(Foto: Shutterstock)

Autoverhuurbedrijf Enterprise gaat in Nederland shortlease aanbieden. De contracten hebben een looptijd van een maand tot maximaal een jaar. Dit meldt Enterprise in een persbericht.

Volgens Thomas Wolters, ceo van Enterprise Car Sharing & Rental, stond shortlease ‘al langer op het verlanglijstje’ van zijn bedrijf. “Steeds meer klanten vragen hier om,” legt hij uit. “Van zzp’ers die voor een speciale opdracht mobiel moeten zijn, tot het mkb en multinationals die tijdelijke medewerkers van passend vervoer willen voorzien. Ook particulieren kunnen van onze shortleasedeals gebruikmaken. We stellen een breed assortiment van de modellen uit onze vloot beschikbaar voor shortlease, waaronder de volledige elektrische varianten.”

Eerde vandaag maakte verhuurbedrijf Sixt bekend alle Tesla’s uit het wagenpark te halen.

Enterprise heeft zo’n 10 duizend vestigingen in bijna 100 landen. Sinds 2013 is het autoverhuurbedrijf ook in Nederland actief. Er zijn nu zes vestigingen in Nederland, vier in Amsterdam en in Eindhoven en Maastricht. Enterprise Car Sharing & Rental heeft bijna tweeduizend auto’s in de Nederlandse vloot. Vorige maand werd bekend dat John Schrijver (ex-Hertz) bij Enterprise aan de slag gaat.

Enterprise Holdings, het Amerikaanse moedermaatschappij, maakte medio oktober bekend een ‘recordjaar’ in Europa te beleven.

Enterprise biedt shortlease aan in Nederland | Automotive Online

Enterprise biedt shortlease aan in Nederland

Enterprise • De contracten hebben een looptijd van een maand tot maximaal een jaar.
Kim Andriessen Kim Andriessen
Enterprise
(Foto: Shutterstock)

Autoverhuurbedrijf Enterprise gaat in Nederland shortlease aanbieden. De contracten hebben een looptijd van een maand tot maximaal een jaar. Dit meldt Enterprise in een persbericht.

Volgens Thomas Wolters, ceo van Enterprise Car Sharing & Rental, stond shortlease ‘al langer op het verlanglijstje’ van zijn bedrijf. “Steeds meer klanten vragen hier om,” legt hij uit. “Van zzp’ers die voor een speciale opdracht mobiel moeten zijn, tot het mkb en multinationals die tijdelijke medewerkers van passend vervoer willen voorzien. Ook particulieren kunnen van onze shortleasedeals gebruikmaken. We stellen een breed assortiment van de modellen uit onze vloot beschikbaar voor shortlease, waaronder de volledige elektrische varianten.”

Eerde vandaag maakte verhuurbedrijf Sixt bekend alle Tesla’s uit het wagenpark te halen.

Enterprise heeft zo’n 10 duizend vestigingen in bijna 100 landen. Sinds 2013 is het autoverhuurbedrijf ook in Nederland actief. Er zijn nu zes vestigingen in Nederland, vier in Amsterdam en in Eindhoven en Maastricht. Enterprise Car Sharing & Rental heeft bijna tweeduizend auto’s in de Nederlandse vloot. Vorige maand werd bekend dat John Schrijver (ex-Hertz) bij Enterprise aan de slag gaat.

Enterprise Holdings, het Amerikaanse moedermaatschappij, maakte medio oktober bekend een ‘recordjaar’ in Europa te beleven.