Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet

Car Driver Deals • Na het eerdere faillissement van leasebedrijf Car Driver Deals is nu ook het bedrijf GnP Maasdal Concept van de gebroeders Golsteijn failliet verklaard door rechtbank Limburg.
Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De eigenaren van leasemaatschappij Car Driver Deals zijn nu ook persoonlijk failliet verklaard. (Foto: Car Driver Deals)

Geert en Jan Golsteijn, broers en eigenaren van de in opspraak geraakte leasemaatschappij Car Driver Deals (CDD), zijn dinsdag persoonlijk failliet verklaard door rechtbank Limburg. Hierdoor hebben zij geen beschikking meer over hun financiën en bezittingen. Dat blijkt uit het faillissementsregister.

Naast het persoonlijk faillissement is ook het faillissement uitgesproken over hun bedrijf GnP Maasdal Concept uit Maasbracht. Eerder werd Atvangarde, het bedrijf achter leasemaatschappij Car Driver Deals, al failliet verklaard door de rechtbank. In aanloop naar het bankroet werden duizenden consumenten gedupeerd omdat het bedrijf van de gebroeders Golsteijn zijn betalingsverplichtingen aan de leveranciers van de leaseauto’s niet nakwam. Dat leidde tot het terughalen van de leaseauto’s bij consumenten die niet op de hoogte waren van de problemen bij Car Driver Deals.Het faillissement van Car Driver Deals leidde tot baanverlies van 30 mensen.

Vleugellam

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten stelt in De Limburger dat de broers Golsteijn vanwege het persoonlijk faillissement vleugellam zijn. Zij kunnen immers niet meer bij hun geld. Broekmans gaat nu inventariseren waaruit schuldeisers mogelijk hun investering terug kunnen krijgen. In totaal zou het volgens de curator om een schuld kunnen gaan van 20 tot 30 miljoen euro. Hij verwacht één tot anderhalf jaar aan tijd nodig te hebben om het dossier af te wikkelen.Lees hier alles over het Car Driver Deals debacle.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet | Automotive Online

Eigenaren Car Driver Deals persoonlijk failliet

Car Driver Deals • Na het eerdere faillissement van leasebedrijf Car Driver Deals is nu ook het bedrijf GnP Maasdal Concept van de gebroeders Golsteijn failliet verklaard door rechtbank Limburg.
Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De eigenaren van leasemaatschappij Car Driver Deals zijn nu ook persoonlijk failliet verklaard. (Foto: Car Driver Deals)

Geert en Jan Golsteijn, broers en eigenaren van de in opspraak geraakte leasemaatschappij Car Driver Deals (CDD), zijn dinsdag persoonlijk failliet verklaard door rechtbank Limburg. Hierdoor hebben zij geen beschikking meer over hun financiën en bezittingen. Dat blijkt uit het faillissementsregister.

Naast het persoonlijk faillissement is ook het faillissement uitgesproken over hun bedrijf GnP Maasdal Concept uit Maasbracht. Eerder werd Atvangarde, het bedrijf achter leasemaatschappij Car Driver Deals, al failliet verklaard door de rechtbank. In aanloop naar het bankroet werden duizenden consumenten gedupeerd omdat het bedrijf van de gebroeders Golsteijn zijn betalingsverplichtingen aan de leveranciers van de leaseauto’s niet nakwam. Dat leidde tot het terughalen van de leaseauto’s bij consumenten die niet op de hoogte waren van de problemen bij Car Driver Deals.Het faillissement van Car Driver Deals leidde tot baanverlies van 30 mensen.

Vleugellam

Curator Peter Broekmans van Scheers Advocaten stelt in De Limburger dat de broers Golsteijn vanwege het persoonlijk faillissement vleugellam zijn. Zij kunnen immers niet meer bij hun geld. Broekmans gaat nu inventariseren waaruit schuldeisers mogelijk hun investering terug kunnen krijgen. In totaal zou het volgens de curator om een schuld kunnen gaan van 20 tot 30 miljoen euro. Hij verwacht één tot anderhalf jaar aan tijd nodig te hebben om het dossier af te wikkelen.Lees hier alles over het Car Driver Deals debacle.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.