Carnext benoemt Sophie Krishnan tot ceo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Sophie Krishnan in de nieuwe ceo van Carnext. (Foto: Carnext)

Sophie Krishnan is benoemd tot ceo van occasionplatform Carnext. Dat meldt het bedrijf vandaag. Onlangs werd Carnext verzelfstandigd, met dezelfde aandeelhouders als voormalig moederbedrijf Leaseplan. Krishnan heeft de opdracht het bedrijf te laten groeien en uit te breiden, onder andere door het auto-aanbod te vergroten. Ze werkte hiervoor voor onder meer Trainline en fintechbedrijf Worldremit.Lees ook: Verkoopt Leaseplan zijn kroonjuweel?

Carnext verkocht in 2020 40 duizend auto’s aan consumenten en 200 duizend via zijn b2b veilingplatform. Het bedrijf is actief in 22 landen. Sinds het vertrek van Ewout van Jarwaarde vertrok vorig jaar was de positie vacant.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Carnext benoemt Sophie Krishnan tot ceo | Automotive Online

Carnext benoemt Sophie Krishnan tot ceo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Sophie Krishnan in de nieuwe ceo van Carnext. (Foto: Carnext)

Sophie Krishnan is benoemd tot ceo van occasionplatform Carnext. Dat meldt het bedrijf vandaag. Onlangs werd Carnext verzelfstandigd, met dezelfde aandeelhouders als voormalig moederbedrijf Leaseplan. Krishnan heeft de opdracht het bedrijf te laten groeien en uit te breiden, onder andere door het auto-aanbod te vergroten. Ze werkte hiervoor voor onder meer Trainline en fintechbedrijf Worldremit.Lees ook: Verkoopt Leaseplan zijn kroonjuweel?

Carnext verkocht in 2020 40 duizend auto’s aan consumenten en 200 duizend via zijn b2b veilingplatform. Het bedrijf is actief in 22 landen. Sinds het vertrek van Ewout van Jarwaarde vertrok vorig jaar was de positie vacant.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.