Leasemaatschappij Top 60: VWPFS verdringt Athlon van tweede plaats

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

De totale vloot van de grootste 55 leasemaatschappijen (zonder de captives) in Nederland groeide met 68.732 voertuigen (+7,7%) naar 890 duizend contracten. Dat blijkt uit de Leasemaatschappij Top 60 van vakblad Automotive. De Leasemaatschappij Top 60 wordt gerangschikt op vlootomvang, en daarbij staat Leaseplan als vanouds op 1.

CEO Tex Gunning mocht daarom tijdens het Automotive Leasing Event, dat gisteren werd uitgezonden, het eerste exemplaar van het rapport in ontvangst nemen. Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS), noteerde de hoogste stijging in aantal leasecontracten, met een toename van 12.688.

De Leasemaatschappij Top 60 biedt een overzicht van onder andere de vlootomvang, management en financiële prestaties van de grootste leasebedrijven in Nederland. Zo blijkt uit de financiële analyse onder andere dat de gemiddelde efficiency is gestegen met 11 contracten per fte.

De LMT60 wordt jaarlijks uitgegeven door Mobility Media, de uitgever van Automotive en Fleet&Mobility. Het rapport is hier te bestellen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Leasemaatschappij Top 60: VWPFS verdringt Athlon van tweede plaats | Automotive Online

Leasemaatschappij Top 60: VWPFS verdringt Athlon van tweede plaats

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

De totale vloot van de grootste 55 leasemaatschappijen (zonder de captives) in Nederland groeide met 68.732 voertuigen (+7,7%) naar 890 duizend contracten. Dat blijkt uit de Leasemaatschappij Top 60 van vakblad Automotive. De Leasemaatschappij Top 60 wordt gerangschikt op vlootomvang, en daarbij staat Leaseplan als vanouds op 1.

CEO Tex Gunning mocht daarom tijdens het Automotive Leasing Event, dat gisteren werd uitgezonden, het eerste exemplaar van het rapport in ontvangst nemen. Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS), noteerde de hoogste stijging in aantal leasecontracten, met een toename van 12.688.

De Leasemaatschappij Top 60 biedt een overzicht van onder andere de vlootomvang, management en financiële prestaties van de grootste leasebedrijven in Nederland. Zo blijkt uit de financiële analyse onder andere dat de gemiddelde efficiency is gestegen met 11 contracten per fte.

De LMT60 wordt jaarlijks uitgegeven door Mobility Media, de uitgever van Automotive en Fleet&Mobility. Het rapport is hier te bestellen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.