Management buy-in bij leasemaatschappij That’s Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Vlnr: Paul Rurup, Henk Griffioen en Herman Brinkman. (Foto: That's Lease)

Financieel directeur Herman Brinkman en commercieel directeur Paul Rurup zijn met ingang van deze maand aandeelhouder van leasemaatschappij That’s Lease. Dat meldt het bedrijf vandaag. De derde aandeelhouder is oprichter Henk Griffioen; hij blijft grootaandeelhouder van het in 2010 opgerichte bedrijf.

Het bedrijf heeft nu circa 1.500 contracten en wil de komende jaren doorgroeien naar 2.000 contracten. “Het is belangrijk om dat proces niet alleen te doen, maar met een toegewijd team. Daarom heb ik Herman en Paul gevraagd zich voor een deel in te kopen in ons prachtige bedrijf. Weet je, Max Verstappen wordt ook niet in z’n eentje kampioen, daar heeft hij een bevlogen team bij nodig én mensen die wat te vertellen hebben”, stelt Griffioen.

Vertrouwen

Brinkman en Rurup zijn Griffioen dankbaar voor zijn vertrouwen. “Onze bestaande, maar uiteraard ook nieuwe klanten vinden het fijn om zaken te doen met mensen die mandaat hebben. Vandaar dat Herman en ik erg blij zijn met het vertrouwen van Henk om zelfstandig het That’s Lease-dna uit te dragen en het bedrijf naar het volgende niveau te tillen.” That’s Lease staat op plek 41 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Het bedrijf is in april dit jaar verhuisd naar een nieuwe locatie in Sassenheim. Ondanks dat coronacrisis is het park blijven groeien én schrijft het bedrijf zwarte cijfers, meldt het. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Management buy-in bij leasemaatschappij That’s Lease | Automotive Online

Management buy-in bij leasemaatschappij That’s Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Vlnr: Paul Rurup, Henk Griffioen en Herman Brinkman. (Foto: That's Lease)

Financieel directeur Herman Brinkman en commercieel directeur Paul Rurup zijn met ingang van deze maand aandeelhouder van leasemaatschappij That’s Lease. Dat meldt het bedrijf vandaag. De derde aandeelhouder is oprichter Henk Griffioen; hij blijft grootaandeelhouder van het in 2010 opgerichte bedrijf.

Het bedrijf heeft nu circa 1.500 contracten en wil de komende jaren doorgroeien naar 2.000 contracten. “Het is belangrijk om dat proces niet alleen te doen, maar met een toegewijd team. Daarom heb ik Herman en Paul gevraagd zich voor een deel in te kopen in ons prachtige bedrijf. Weet je, Max Verstappen wordt ook niet in z’n eentje kampioen, daar heeft hij een bevlogen team bij nodig én mensen die wat te vertellen hebben”, stelt Griffioen.

Vertrouwen

Brinkman en Rurup zijn Griffioen dankbaar voor zijn vertrouwen. “Onze bestaande, maar uiteraard ook nieuwe klanten vinden het fijn om zaken te doen met mensen die mandaat hebben. Vandaar dat Herman en ik erg blij zijn met het vertrouwen van Henk om zelfstandig het That’s Lease-dna uit te dragen en het bedrijf naar het volgende niveau te tillen.” That’s Lease staat op plek 41 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Het bedrijf is in april dit jaar verhuisd naar een nieuwe locatie in Sassenheim. Ondanks dat coronacrisis is het park blijven groeien én schrijft het bedrijf zwarte cijfers, meldt het. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.