Verhuurder Sixt strikt De Haas als commercieel directeur

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Roelien de Haas komt van Colliers. (Foto: Sixt Benelux)

Autoverhuurbedrijf Sixt heeft Roelien de Haas aangesteld als commercieel directeur voor de Benelux. Dat meldt het bedrijf vandaag. Zij is afkomstig van vastgoedinvesteringsbedrijf Colliers International, waar ze als client services director werkte. Bij Sixt gaat De Haas zich richten op de groei van de nieuwe mobiliteitsconcepten zoals autodeelconcept Share.

Karen van den Boom, managing director Sixt Benelux, is blij met de komst van De Haas. “De vraag naar mobiliteitsdiensten verandert mee met de samenleving: auto’s zijn onderdeel van een integraal mobiliteitsbeleid dat ook stadsinrichting, vastgoed en financiering raakt. Door haar ervaring is Roelien de aangewezen persoon om concrete samenwerking tussen deze verschillende partijen tot stand te brengen.”

In de komende editie van Automotive, die deze vrijdag verschijnt, staat een interview met Karen van den Boom.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.