Folkert Ruiter verlaat Athlon Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Folkert Ruiter gaat naar Houston. (Foto: Athlon)

Folkert Ruiter, director marketing & communicatie bij leasemaatschappij Athlon Nederland, verlaat eind juni het bedrijf. Hij werkt sinds 2012 bij Athlon, daarvoor was hij consultant bij onder andere Accenture. De leasemaatschappij gaat op zoek naar een opvolger, meldt commercieel directeur Niels van den Hoogen desgevraagd aan Automotive.

Ruiter zoekt die uitdaging niet dicht bij huis: hij gaat emigreren naar Houston, Texas. “Mijn vrouw heeft een nieuwe baan in Houston”, vertelt Ruiter aan Automotive. “Een geweldig spannend avontuur waar we echt naar uit kijken. Omdat Athlon daar niet actief is, betekent dit voor mij wel dat ik met pijn in mijn hart afscheid neem. Ik heb een geweldige tijd bij Athlon gehad en daar gave dingen gedaan: de Tesla Driving Experience, ons honderdjarige jubileum en de Tour of the Century bijvoorbeeld. Ik ben mijn collega’s ook echt dankbaar voor deze geweldige tijd.”

Van den Hoogen: “Ik heb Folkert leren kennen als een enthousiaste, betrokken en gedreven marketeer. We hebben mooie, leuke en uitdagende projecten opgepakt. Ik wil Folkert bedanken voor de grote bijdrage in het transformeren van onze marketingafdeling.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Folkert Ruiter verlaat Athlon Nederland | Automotive Online

Folkert Ruiter verlaat Athlon Nederland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Folkert Ruiter gaat naar Houston. (Foto: Athlon)

Folkert Ruiter, director marketing & communicatie bij leasemaatschappij Athlon Nederland, verlaat eind juni het bedrijf. Hij werkt sinds 2012 bij Athlon, daarvoor was hij consultant bij onder andere Accenture. De leasemaatschappij gaat op zoek naar een opvolger, meldt commercieel directeur Niels van den Hoogen desgevraagd aan Automotive.

Ruiter zoekt die uitdaging niet dicht bij huis: hij gaat emigreren naar Houston, Texas. “Mijn vrouw heeft een nieuwe baan in Houston”, vertelt Ruiter aan Automotive. “Een geweldig spannend avontuur waar we echt naar uit kijken. Omdat Athlon daar niet actief is, betekent dit voor mij wel dat ik met pijn in mijn hart afscheid neem. Ik heb een geweldige tijd bij Athlon gehad en daar gave dingen gedaan: de Tesla Driving Experience, ons honderdjarige jubileum en de Tour of the Century bijvoorbeeld. Ik ben mijn collega’s ook echt dankbaar voor deze geweldige tijd.”

Van den Hoogen: “Ik heb Folkert leren kennen als een enthousiaste, betrokken en gedreven marketeer. We hebben mooie, leuke en uitdagende projecten opgepakt. Ik wil Folkert bedanken voor de grote bijdrage in het transformeren van onze marketingafdeling.”

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.