Mazda verruilt Alphera voor ALD Automotive

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Geraldine Brouwers (l) en Jeroen Kruisweg tekenen het contract. (Foto: Mazda)

“Het contract met Alphera was afgelopen, toen zijn we opnieuw gaan pitchen en daar is ALD als beste kandidaat uitgekomen”, vertelt Geraldine Brouwers, managing director van Mazda Motor Nederland. “Met Alphera zijn we samen tot de conclusie gekomen dat we niet samen verder wilden.”

In de nieuwe situatie worden de producten via het Mazda-dealernetwerk aangeboden en ALD neemt de backoffice-leaseactiviteiten op zich. Mazda hoopt op deze manier meer auto’s weg te kunnen zetten in de zakelijke markt.

Voor ALD Automotive is dit het negende merk waarmee wordt samenwerkt. Jeroen Kruisweg, is de nieuwe algemeen directeur van ALD Automotive Nederland: “Voor ons is deze samenwerking een groot compliment. We gaan onze innovaties en leasekennis combineren met het sterke dealernetwerk van Mazda.”

Mazda verruilt Alphera voor ALD Automotive | Automotive Online

Mazda verruilt Alphera voor ALD Automotive

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Geraldine Brouwers (l) en Jeroen Kruisweg tekenen het contract. (Foto: Mazda)

“Het contract met Alphera was afgelopen, toen zijn we opnieuw gaan pitchen en daar is ALD als beste kandidaat uitgekomen”, vertelt Geraldine Brouwers, managing director van Mazda Motor Nederland. “Met Alphera zijn we samen tot de conclusie gekomen dat we niet samen verder wilden.”

In de nieuwe situatie worden de producten via het Mazda-dealernetwerk aangeboden en ALD neemt de backoffice-leaseactiviteiten op zich. Mazda hoopt op deze manier meer auto’s weg te kunnen zetten in de zakelijke markt.

Voor ALD Automotive is dit het negende merk waarmee wordt samenwerkt. Jeroen Kruisweg, is de nieuwe algemeen directeur van ALD Automotive Nederland: “Voor ons is deze samenwerking een groot compliment. We gaan onze innovaties en leasekennis combineren met het sterke dealernetwerk van Mazda.”