XLLease koopt Mobility Partners

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt XLLease zojuist. Beide bedrijven zijn lid van de Autolease Alliance.

Mobility Partners heeft een vloot van een kleine 700 voertuigen, waardoor XLLease groei tot bijna 3.000 voertuigen. Voor XLLease een mooie uitbreiding, aldus directeur Frank van Klink. “Schaalvergroting is mooi, maar belangrijker is dat beide partijen op dezelfde manier naar de business kijken. Het concept waarin partners van Mobility Partners meedelen in het bedrijfsresultaat blijft bestaan (65% van de winst wordt uitgekeerd aan de klanten, red). Wij kijken of we ook een dergelijk product kunnen uitrollen naast de bestaande producten.”

Wiegerinck en Cohen blijven voorlopig aan het bedrijf verbonden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

XLLease koopt Mobility Partners | Automotive Online

XLLease koopt Mobility Partners

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt XLLease zojuist. Beide bedrijven zijn lid van de Autolease Alliance.

Mobility Partners heeft een vloot van een kleine 700 voertuigen, waardoor XLLease groei tot bijna 3.000 voertuigen. Voor XLLease een mooie uitbreiding, aldus directeur Frank van Klink. “Schaalvergroting is mooi, maar belangrijker is dat beide partijen op dezelfde manier naar de business kijken. Het concept waarin partners van Mobility Partners meedelen in het bedrijfsresultaat blijft bestaan (65% van de winst wordt uitgekeerd aan de klanten, red). Wij kijken of we ook een dergelijk product kunnen uitrollen naast de bestaande producten.”

Wiegerinck en Cohen blijven voorlopig aan het bedrijf verbonden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.