Meijer manager fleetsales Hyundai Europe

Redactie Redactie
• Laatste update:

Meijer gaat bij Hyundai de fleetsales-afdelingen aansturen van de importeurs in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. 

Meijer heeft maar kort bij Citroën Nederland gewerkt. “Ik ben in mei al gestopt bij de importeur in verband met de reorganisatie (de hoofdkantoren van Peugeot Nederland en Citroën Nederland zijn eerder dit jaar samengevoegd, red)”, zegt Meijer tegen Automotive.

“Ik was al bezig met een nieuwe baan, ik wilde toch graag weer een internationale functie gaan bekleden. Dit is dan ook een mooie nieuwe uitdaging. Europa is een groeimarkt voor Hyundai en Nederland is daarin een belangrijke markt. Ze vonden het daarom een goed idee de verantwoordelijkheid voor fleetsales in deze landen bij een Nederlander neer te leggen.”

________________________________

Feliciteer Frank Meijer met een bloemetje.