Oud Athlon-directeur naar Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat nieuwe initiatief houdt in dat Leaseplan haar producten voortaan ook aanbiedt via resellers, zoals autobedrijven en administratiekantoren. Zij krijgen daarbij een commissie over elk afgesloten contract.

Afspraken
Van Egmond (39) werkte sinds 1996 bij Athlon, waarvan sinds 2007 als commercieel directeur. Na de reorganisatie bij Athlon, die vorig jaar werd ingezet, was er voor hem geen plaats meer in de directie, waarna werkgever en -nemer in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan.

Gevoeligheden met oud werkgever Athlon levert zijn nieuwe betrekking volgens Van Egmond niet op. “We hebben duidelijke afspraken gemaakt en daar houden we ons aan.”

Meer over het nieuwe partnerprogramma van Leaseplan in Automotive 8, die komende vrijdag verschijnt. Betalende abonnees kunnen het blad nu al online lezen. Daarvoor is het wel nodig om éénmalig te registreren.

Oud Athlon-directeur naar Leaseplan | Automotive Online

Oud Athlon-directeur naar Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat nieuwe initiatief houdt in dat Leaseplan haar producten voortaan ook aanbiedt via resellers, zoals autobedrijven en administratiekantoren. Zij krijgen daarbij een commissie over elk afgesloten contract.

Afspraken
Van Egmond (39) werkte sinds 1996 bij Athlon, waarvan sinds 2007 als commercieel directeur. Na de reorganisatie bij Athlon, die vorig jaar werd ingezet, was er voor hem geen plaats meer in de directie, waarna werkgever en -nemer in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan.

Gevoeligheden met oud werkgever Athlon levert zijn nieuwe betrekking volgens Van Egmond niet op. “We hebben duidelijke afspraken gemaakt en daar houden we ons aan.”

Meer over het nieuwe partnerprogramma van Leaseplan in Automotive 8, die komende vrijdag verschijnt. Betalende abonnees kunnen het blad nu al online lezen. Daarvoor is het wel nodig om éénmalig te registreren.