ABN-AMRO: herstel blijft broos

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de bank drijft de huidige groei in de branche echter deels op stimulieringsmaatregelen van de overheid. Door aanstaande bezuinigingen, lastenverzwaringen en daarmee gepaard gaande aantasting van
het consumentenvertrouwen blijft het herstel dan ook broos. Ook blijft de economische ontwikkeling onzeker.

2010: 450 duizend auto`s
Voor 2010 handhaaft ABN AMRO de eerder afgegeven prognose 450.000 in 2010. Wel denkt de bank dat het aantrekken van de zakelijke markt zal een positief effect hebben op zowel de omzet als de marges. Rendementsverbetering blijft volgens de bank een prioriteit voor autobedrijven.

Het volledige sectorrapport is te vinden in de rubriek Feiten & Cijfers.

ABN-AMRO: herstel blijft broos | Automotive Online

ABN-AMRO: herstel blijft broos

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de bank drijft de huidige groei in de branche echter deels op stimulieringsmaatregelen van de overheid. Door aanstaande bezuinigingen, lastenverzwaringen en daarmee gepaard gaande aantasting van
het consumentenvertrouwen blijft het herstel dan ook broos. Ook blijft de economische ontwikkeling onzeker.

2010: 450 duizend auto`s
Voor 2010 handhaaft ABN AMRO de eerder afgegeven prognose 450.000 in 2010. Wel denkt de bank dat het aantrekken van de zakelijke markt zal een positief effect hebben op zowel de omzet als de marges. Rendementsverbetering blijft volgens de bank een prioriteit voor autobedrijven.

Het volledige sectorrapport is te vinden in de rubriek Feiten & Cijfers.