Klanten Arval opnieuw meest tevreden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook Leaseplan en Multilease staan op het erepodium met scores van respectievelijk 7,7 en 7,6. Op de gedeelde de vierde plaats volgen Athlon Car Lease, ING Car Lease en Terberg Leasing. Deze drie partijen scoren gemiddeld een 7,2. Het is voor de derde keer op rij dat Arval het hoogst scoort bij het jaarlijkse onderzoek. Vorig jaar werd die plek gedeeld met Athlon, destijds De Lage Landen Translease. De goede prestatie van Arval vertaalt zich ook in de loyaliteit van klanten. Samen met Multilease heeft Arval de meest trouwe klanten, zo blijkt uit het onderzoek. Bij klanten die van plan zijn te switchen naar een andere maatschappij, wordt LeasePlan het meest overwogen als nieuw in te schakelen maatschappij, gevolgd door Athlon Car Lease en ING Car Lease. In het Fleetmanagement-onderzoek geven zo’n 700 wagenparkbeheerders hun mening over dertig aspecten van de dienstverlening van leasemaatschappijen, zoals offertes, contracten en facturatie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Klanten Arval opnieuw meest tevreden | Automotive Online

Klanten Arval opnieuw meest tevreden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook Leaseplan en Multilease staan op het erepodium met scores van respectievelijk 7,7 en 7,6. Op de gedeelde de vierde plaats volgen Athlon Car Lease, ING Car Lease en Terberg Leasing. Deze drie partijen scoren gemiddeld een 7,2. Het is voor de derde keer op rij dat Arval het hoogst scoort bij het jaarlijkse onderzoek. Vorig jaar werd die plek gedeeld met Athlon, destijds De Lage Landen Translease. De goede prestatie van Arval vertaalt zich ook in de loyaliteit van klanten. Samen met Multilease heeft Arval de meest trouwe klanten, zo blijkt uit het onderzoek. Bij klanten die van plan zijn te switchen naar een andere maatschappij, wordt LeasePlan het meest overwogen als nieuw in te schakelen maatschappij, gevolgd door Athlon Car Lease en ING Car Lease. In het Fleetmanagement-onderzoek geven zo’n 700 wagenparkbeheerders hun mening over dertig aspecten van de dienstverlening van leasemaatschappijen, zoals offertes, contracten en facturatie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.