Alphabet en Arval delen eerste plaats als beste leasemaatschappij

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Alphabet en Arval worden als beste beoordeeld door fleetmanagers. (Foto: Shutterstock)

De leasemaatschappijen Alphabet en Arval worden met het rapportcijfer 8,1 als beste beoordeeld door fleetmanagers. Met dit resultaat keert Arval terug op de gedeelde eerste plaats, nadat het bedrijf vorig jaar verslagen werd door Alphabet. Athlon staat met een 7,8 op de derde plaats.

De verkiezing wordt jaarlijks gehouden door Ilisia, voorheen de onderzoekstak van Heliview. Er wordt aan ruim 500 fleetmanagers gevraagd om hun leasemaatschappij te beoordelen. De ondergrens is 30 beoordelingen, waardoor er slechts weinig leasemaatschappijen deelnemen. Dit jaar kwam dit aantal op 12 leasemaatschappijen, waaronder ook Leaseplan, ALD, Multilease, J&T, Dutchlease, VWPFS, Business Lease, Terberg en Pon Financial services.

Arval keert terug op de hoogste positie, omdat het bedrijf zijn klanten goed helpt, volgens de fleetmanagers. Hierdoor verbetert de leasemaatschappij zijn positie ten opzichte van vorig jaar. Volgens Thanassis Vassiliadis, business unit manager van Ilisia, vormen het “probleemoplossend vermogen van de leasemaatschappij en het aanpakken van knelpunten met betrekking tot het wagenpark bepalende factoren van de algemene tevredenheid. Daarnaast zijn ook de kwaliteit en informatievoorziening van de leasemaatschappij van belang.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Alphabet en Arval delen eerste plaats als beste leasemaatschappij | Automotive Online

Alphabet en Arval delen eerste plaats als beste leasemaatschappij

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Alphabet en Arval worden als beste beoordeeld door fleetmanagers. (Foto: Shutterstock)

De leasemaatschappijen Alphabet en Arval worden met het rapportcijfer 8,1 als beste beoordeeld door fleetmanagers. Met dit resultaat keert Arval terug op de gedeelde eerste plaats, nadat het bedrijf vorig jaar verslagen werd door Alphabet. Athlon staat met een 7,8 op de derde plaats.

De verkiezing wordt jaarlijks gehouden door Ilisia, voorheen de onderzoekstak van Heliview. Er wordt aan ruim 500 fleetmanagers gevraagd om hun leasemaatschappij te beoordelen. De ondergrens is 30 beoordelingen, waardoor er slechts weinig leasemaatschappijen deelnemen. Dit jaar kwam dit aantal op 12 leasemaatschappijen, waaronder ook Leaseplan, ALD, Multilease, J&T, Dutchlease, VWPFS, Business Lease, Terberg en Pon Financial services.

Arval keert terug op de hoogste positie, omdat het bedrijf zijn klanten goed helpt, volgens de fleetmanagers. Hierdoor verbetert de leasemaatschappij zijn positie ten opzichte van vorig jaar. Volgens Thanassis Vassiliadis, business unit manager van Ilisia, vormen het “probleemoplossend vermogen van de leasemaatschappij en het aanpakken van knelpunten met betrekking tot het wagenpark bepalende factoren van de algemene tevredenheid. Daarnaast zijn ook de kwaliteit en informatievoorziening van de leasemaatschappij van belang.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.