Leaseprijzen Directlease op Autotrack

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl richt zich op alle Nederlanders die daadwerkelijk een auto willen kopen: nieuw of gebruikt. Daar hoort ook de leaserijder bij”, aldus marketingmanager Lieneke van den Heuvel van AutoTrack.nl. “We kregen vooral veel vraag vanuit het MKB om op onze site ook de leaseprijzen te zetten, omdat steeds meer van deze bedrijven lease overwegen.” Ook Directlease richt zich op deze doelgroep, vertelt directeur Mark Wiertsema van Directlease. “Om leasing verder te promoten bij nieuwe doelgroepen hebben we contact gezocht met Autotrack.nl. Geïnteresseerden kunnen via die site doorklikken naar de juiste auto op onze site, waar ze zelf online een offerte kunnen aanmaken of een bestelling kunnen plaatsen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.