Salon van Geneve houdt op te bestaan

Salon • De Qatarese variant vindt volgend jaar wel doorgang.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
foto: GIMS

De Salon van Genéve (GIMS) houdt op te bestaan. Dat meldt de organisatie. Dit jaar vond de show voor het eerst sinds 2019 weer plaats, maar met een zeer beperkt aantal exposanten. De organisatie concludeert nu dat er geen toekomst meer is voor de beurs.

De organiserende stichting gaat zichzelf opheffen. Tegelijkertijd maakt het bekend dat de show in Qatar wel doorgaat. Vorig jaar werd die voor het eerst georganiseerd en in 2025 keert GIMS Qatar terug in Doha.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Salon van Geneve houdt op te bestaan | Automotive Online

Salon van Geneve houdt op te bestaan

Salon • De Qatarese variant vindt volgend jaar wel doorgang.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
foto: GIMS

De Salon van Genéve (GIMS) houdt op te bestaan. Dat meldt de organisatie. Dit jaar vond de show voor het eerst sinds 2019 weer plaats, maar met een zeer beperkt aantal exposanten. De organisatie concludeert nu dat er geen toekomst meer is voor de beurs.

De organiserende stichting gaat zichzelf opheffen. Tegelijkertijd maakt het bekend dat de show in Qatar wel doorgaat. Vorig jaar werd die voor het eerst georganiseerd en in 2025 keert GIMS Qatar terug in Doha.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.