Autosalon van Genève verhuist naar Doha

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Autosalon van Genève

De Autosalon van Genève vindt volgend jaar plaats in Doha (Qatar). Oorspronkelijk zouden er twee shows plaatsvinden, maar de reguliere editie in Genève zelf is afgelast. Dat meldt de organisatie vanavond.

De afgelopen twee jaar vond de salon ook niet plaats als gevolg van de corona-uitbraak. De organisatie wilde terugkomen met een dubbel event, eentje in februari in Genève en eentje in november in Doha. De organisatie meldt nu de risico’s voor een show in Genève te groot te vinden. “De economische en geopolitieke situatie is te onzeker en daarbij komt het risico op een nieuwe pandemie. Daardoor konden we niet anders dan dit besluit nemen”, aldus de organisatie in een statement. 

De Doha-editie moet om het jaar gaan plaatsvinden. 

Over de 2024-editie van de salon in Genève doet de organisatie nog geen uitspraken. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autosalon van Genève verhuist naar Doha | Automotive Online

Autosalon van Genève verhuist naar Doha

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Autosalon van Genève

De Autosalon van Genève vindt volgend jaar plaats in Doha (Qatar). Oorspronkelijk zouden er twee shows plaatsvinden, maar de reguliere editie in Genève zelf is afgelast. Dat meldt de organisatie vanavond.

De afgelopen twee jaar vond de salon ook niet plaats als gevolg van de corona-uitbraak. De organisatie wilde terugkomen met een dubbel event, eentje in februari in Genève en eentje in november in Doha. De organisatie meldt nu de risico’s voor een show in Genève te groot te vinden. “De economische en geopolitieke situatie is te onzeker en daarbij komt het risico op een nieuwe pandemie. Daardoor konden we niet anders dan dit besluit nemen”, aldus de organisatie in een statement. 

De Doha-editie moet om het jaar gaan plaatsvinden. 

Over de 2024-editie van de salon in Genève doet de organisatie nog geen uitspraken. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.