‘Fusie tussen FCA en PSA begin 2021 rond’

Jesse Busser Jesse Busser
FCA-ceo Manley is positief over de fusiegesprekken. (Foto: FCA)

Volgens Fiat Chrysler-ceo Michael Manley kan de deal met de PSA Group binnen twaalf tot veertien maanden rond kan zijn. Dat meldt hij aan persbureau Reuters. Manley verwacht geen grote obstakels die de deal kunnen vertragen.

“De gesprekken verlopen relatief goed”, vertelt Manley over de onderhandelingen met de Franse autobouwer. Zijn commentaar komt een maand nadat PSA en FCA een bindende fusiedeal tekenden. Fiat en Peugeot werken nu de details van de fusie uit, zoals welke platformen gebruikt gaan worden bij welke modellen binnen de groep.

‘Fusie tussen FCA en PSA begin 2021 rond’ | Automotive Online

‘Fusie tussen FCA en PSA begin 2021 rond’

Jesse Busser Jesse Busser
FCA-ceo Manley is positief over de fusiegesprekken. (Foto: FCA)

Volgens Fiat Chrysler-ceo Michael Manley kan de deal met de PSA Group binnen twaalf tot veertien maanden rond kan zijn. Dat meldt hij aan persbureau Reuters. Manley verwacht geen grote obstakels die de deal kunnen vertragen.

“De gesprekken verlopen relatief goed”, vertelt Manley over de onderhandelingen met de Franse autobouwer. Zijn commentaar komt een maand nadat PSA en FCA een bindende fusiedeal tekenden. Fiat en Peugeot werken nu de details van de fusie uit, zoals welke platformen gebruikt gaan worden bij welke modellen binnen de groep.