Beoogd Renault-topman Luca de Meo stapt op bij Seat

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Seat heeft nog geen opvolger gepresenteerd voor De Meo. (Foto: Seat)

Luca de Meo stapt op als ceo van Seat. Dat meldt het concern. Er is nog geen opvolger benoemd.

De Meo wordt genoemd als nieuwe topman van Renault. Volgens internationale media maakt het opstappen bij Seat duidelijk dat De Meo de enige overgebleven kandidaat is om leiding te gaan geven aan Franse concern. 

Na het vertrek van Carlos Ghosn werd de functie van ceo ingevuld door Thierry Bolloré, die vorig jaar werd vervangen door interim-ceo Clotilde Delbos.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Beoogd Renault-topman Luca de Meo stapt op bij Seat | Automotive Online

Beoogd Renault-topman Luca de Meo stapt op bij Seat

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Seat heeft nog geen opvolger gepresenteerd voor De Meo. (Foto: Seat)

Luca de Meo stapt op als ceo van Seat. Dat meldt het concern. Er is nog geen opvolger benoemd.

De Meo wordt genoemd als nieuwe topman van Renault. Volgens internationale media maakt het opstappen bij Seat duidelijk dat De Meo de enige overgebleven kandidaat is om leiding te gaan geven aan Franse concern. 

Na het vertrek van Carlos Ghosn werd de functie van ceo ingevuld door Thierry Bolloré, die vorig jaar werd vervangen door interim-ceo Clotilde Delbos.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.