‘Lancia nog lang niet dood’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Lancia (bijna) best-presterende automerk in Europa

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Han Akersloot

  Wat zou dat een goed nieuws zijn met nieuwe Lancia producten en een prestigieus merk terug in NL., en heel goed om bij alle FCA dealers zo’n nieuwe Lancia naast de Alfa Romeo lijn te zetten. Uit mijn tijden met Lancia werkte dat ook het beste naast Saab, en deden we zo’n 3500 Lancia’s…, niet meer want exclusief moet je blijven. Prettig dat John Elkann er anders over denkt dan Marchionne heeft gedaan.

 • Automobielmanagement.nl > Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat

  […] Lees ook: Lancia nog lang niet dood […]

‘Lancia nog lang niet dood’ | Automotive Online

‘Lancia nog lang niet dood’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Lancia (bijna) best-presterende automerk in Europa

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Han Akersloot

  Wat zou dat een goed nieuws zijn met nieuwe Lancia producten en een prestigieus merk terug in NL., en heel goed om bij alle FCA dealers zo’n nieuwe Lancia naast de Alfa Romeo lijn te zetten. Uit mijn tijden met Lancia werkte dat ook het beste naast Saab, en deden we zo’n 3500 Lancia’s…, niet meer want exclusief moet je blijven. Prettig dat John Elkann er anders over denkt dan Marchionne heeft gedaan.

 • Automobielmanagement.nl > Lancia vijftig jaar onderdeel van Fiat

  […] Lees ook: Lancia nog lang niet dood […]