Van den Eijnden weg als ceo Alphabet International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Norbert van den Eijnden werd in 2009 ceo van Alphabet. (Foto: Marcel Cazemier)

Marco Lessacher is vanaf 1 juli de nieuwe ceo van Alphabet International. Hij vervangt Norbert van den Eijnden, die deze functie sinds 2009 bekleedde. Lessacher werkt sinds 2007 bij de BMW Group, waar leasemaatschappij Alphabet onderdeel van uitmaakt. Hij was onder andere ceo van BMW Financial Services en Alphabet Germany. “Ik heb zeer veel zin in deze nieuwe uitdaging”, zo meldt Lessacher via een persbericht dat het bedrijf vandaan liet uitgaan. Lees hier ons interview met Van den Eijnden: ‘Ik heb een goed beeld van wat mensen beweegt.’

Van den Eijnden verlaat het bedrijf; het is niet bekend wat hij gaat doen. Alphabet heeft internationaal een vloot van ongeveer 700 duizend leaseauto’s. Onder leiding van Van den Eijnden werden onder andere AlphaElectric en AlphaCity geïntroduceerd. Van den Eijnden werd in 2012 Automotive Manager van het Jaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Van den Eijnden weg als ceo Alphabet International | Automotive Online

Van den Eijnden weg als ceo Alphabet International

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Norbert van den Eijnden werd in 2009 ceo van Alphabet. (Foto: Marcel Cazemier)

Marco Lessacher is vanaf 1 juli de nieuwe ceo van Alphabet International. Hij vervangt Norbert van den Eijnden, die deze functie sinds 2009 bekleedde. Lessacher werkt sinds 2007 bij de BMW Group, waar leasemaatschappij Alphabet onderdeel van uitmaakt. Hij was onder andere ceo van BMW Financial Services en Alphabet Germany. “Ik heb zeer veel zin in deze nieuwe uitdaging”, zo meldt Lessacher via een persbericht dat het bedrijf vandaan liet uitgaan. Lees hier ons interview met Van den Eijnden: ‘Ik heb een goed beeld van wat mensen beweegt.’

Van den Eijnden verlaat het bedrijf; het is niet bekend wat hij gaat doen. Alphabet heeft internationaal een vloot van ongeveer 700 duizend leaseauto’s. Onder leiding van Van den Eijnden werden onder andere AlphaElectric en AlphaCity geïntroduceerd. Van den Eijnden werd in 2012 Automotive Manager van het Jaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.