Miljardenboetes dreigen voor BMW, VW Groep en Daimler

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Miljardenboetes dreigen voor BMW, VW Groep en Daimler
Mercedes-AMG S 63 4MATIC+, designo diamantweiss bright;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 8,9 l/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 203 g/km* Mercedes-AMG S 63 4MATIC+, designo diamond white bright;Fuel consumption combined: 8.9 l/100 km; combined CO2 emissions: 203 g/km*

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.