‘Ghosn wil naar bestuursvergadering Nissan’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Ghosn wil naar bestuursvergadering. (Foto: Shutterstock)

Carlos Ghosn wil een bestuursvergadering van Nissan bijwonen. De vergadering is volgende week. Dat melden diverse media. Zijn advocaat heeft de rechtbank in Tokio om toestemming gevraagd om de vergadering bij te wonen van het autoconcern. Het zou de eerste keer zijn dat Ghosn zijn oud-collega’s weer gaat ontmoeten.

Ghosn kwam vorige week op borgtocht vrij. Hij heeft 1 miljard yen moeten betalen (circa 8 miljoen euro), mag Japan niet verlaten en heeft videobewaking. Hij zat sinds november vast en ontkent alle beschuldigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

‘Ghosn wil naar bestuursvergadering Nissan’ | Automotive Online

‘Ghosn wil naar bestuursvergadering Nissan’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Ghosn wil naar bestuursvergadering. (Foto: Shutterstock)

Carlos Ghosn wil een bestuursvergadering van Nissan bijwonen. De vergadering is volgende week. Dat melden diverse media. Zijn advocaat heeft de rechtbank in Tokio om toestemming gevraagd om de vergadering bij te wonen van het autoconcern. Het zou de eerste keer zijn dat Ghosn zijn oud-collega’s weer gaat ontmoeten.

Ghosn kwam vorige week op borgtocht vrij. Hij heeft 1 miljard yen moeten betalen (circa 8 miljoen euro), mag Japan niet verlaten en heeft videobewaking. Hij zat sinds november vast en ontkent alle beschuldigingen. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.